UMco d.d.
Leskoškova 12
SI-1000 Ljubljana

T: 01 520 18 30
F: 01 520 18 40
info@umco.si Oglejte si zemljevid z lokacijo podjetja
Bukla - brezplačna revija o dobrih knjigah.
Katalogi

Pogoji poslovanja

SPLOŠNA DOLOČILA POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE UMCO.SI

 

Spletno prodajo na portalu www.umco.si izvaja ponudnik UMco d.d. s sedežem in poslovnimi prostori na naslovu Leskoškova 12, 1000 Ljubljana. Družba je od dne 5. 3. 1992 vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani pod vložno številko 1/15596/00. Ustanovitveni kapital: 25.000 EUR

Ime podjetja:

UMCO, podjetje za reklamo, trgovino, založništvo, d.d.

Naslov:

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana

ID za DDV:

SI89632672

Matična številka:

5618576000

Transakcijski račun:

SI56 0204 5001 5514 371 (NLB d.d.)

ID za DDV:

SI89632672

e-pošta:

info@umco.si

Telefon:

01/520 18 30 (od ponedeljka do petka, od 8.30 do 16.30)

Faks:

01/520 18 40

 
Družba je zavezana za plačilo DDV.

NAKUP IN UPORABA

Nakup na spletnih straneh je namenjen izključno pravnim osebam, s.p.-jem, društvom in drugim organizacijam. Ob naročilu/povpraševanju je potrebno vpisati tudi davčno številko podjetja. Uporabniki morajo ob naročilu/povpraševanju navesti potrebne podatke za pošiljanje naročenega blaga na določen naslov. Osebni podatki se bodo uporabljali izključno za potrebe dostave blaga na naslov naročnika. Za resničnost vnešenih podatkov je odgovoren izključno uporabnik/obiskovalec naše spletne strani. Nakup izdelkov preko spleta je omogočen samo nad vrednostjo 100 EUR z DDV. Cene v spletni trgovini so veleprodajne brez DDV, tako redne kot akcijske.
Vsi izdelki v spletni trgovini so opremljeni z informacijami, ki so pridobljene iz deklaracije izdelka ali navodil dobavitelja, zato upravitelj ne more odgovarjati za morebitne napake v podatkih. Slike so simbolne in lahko prihaja do razlik med sliko in dejanskim izdelkom, vendar to ne vpliva na lastnost izdelka.

VELJAVNOST PONUDBE NA NAŠI SPLETNI STRANI

Ponudba velja do objave nove cene artikla oziroma do razprodaje zalog.

UPORABNIKI SPLETNE TRGOVINE


Pravna oseba se izkaže s posredovanjem podatkov o podjetju in po preverbi podjetja. Za pravne osebe in samostojne podjetnike je ogled in naročilo izdelkov na tej strani neobvezujoč do potrditve ponudbe/naročila in služi zgolj za informacijo ter pripravo končne ponudbe s strani podjetja UMco d.d. Vsa vsebina na spletni strani je last podjetja UMco d.d. in proizvajalcev, ki jih imamo v ponudbi.
Spletna trgovina Umco.si se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko navedeni opisi izdelkov razlikujejo od dejanskih. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz izdelkov lahko odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Za uspešno izvanjanje storitve dostave naročenega blaga v spletni trgovini ponudnik hrani osebne podatke v uporabniškem računu. S temi podatki bo ponudnik ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

PRITOŽBE IN SPORI

UMco d.d. in pravne osebe medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini www.umco.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Ponudnik se bo v primeru morebitnih pritožb trudil vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda na elektronski naslov info@umco.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen, ponudnik pa si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor morebitni spori niso rešljivi sporazumno, je za to pristojno sodišče v Ljubljani.

REGISTRACIJA

Za uporabo spletne trgovine je potrebno registrati uporabniški račun, ki omogoča spletni nakup.

Na voljo so naslednji načini plačila:
-  plačilo po predračunu 
-  odlog plačila, v kolikor je tako pogodbeno dogovorjeno

DOSTAVA

Blago, ki ga dostavljamo iz zaloge boste prejeli v predvidoma v dveh delovnih dneh. Za izdelke, ki jih trenutno ni na zalogi vas o točnem dobavnem roku obvestimo po prejetju naročila. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. UMco d.d. mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu.
V ceno so vključeni stroški dostave na območju Republike Slovenije. Naročeno blago lahko v času uradnih ur (po prejemu obvestila) prevzamete tudi osebno na sedežu UMco d.d., Leskoškova 12, 1000 Ljubljana.

PREKLIC ŠE NEOBDELANEGA NAROČILA

Naročilo lahko prekličete nekaj minut po oddaji na telefonski številki 01 520 18 30 (od ponedeljka do petka, od 8.30 do 16.30). Če naročilo oddate med vikendom ali po 16.30 uri, ga lahko prekličete do 10. ure naslednjega delovnega dne na e-naslovu tekstil@umco.si
Cene, navedene v ceniku, so veleprodajne in veljajo za količine v vrednosti nad 100 EUR.
Za večje nakupe so možni posebni dogovori.
Če želite, lahko organiziramo tisk in/ali vezenje na izdelke po vaši želji, pri čemer imamo večletne izkušnje.
Prosimo, da blago pred nadaljno dodelavo (tiskom ali vezenjem) pregledate, saj kasnejših reklamacij glede odstopanja barv, velikosti in količin ne moremo upoštevati.
Če želite dodatni reklamni material, nas prosimo pokličite, veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem razstavnem prostoru na Leskoškovi 12 v Ljubljani.

REKLAMACIJE


Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšno zamenjavo ali vračilo kupnine. Reklamacija mora biti oddana pisno z obrazložitvijo. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino, brez dogovora ne sprejemamo. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun (TRR) najkasneje v 15 dneh od prejema vrnjenega blaga.


POMOČ IN INFORMACIJE

Za pomoč, naročila in dodatne informacije sta kupcem na voljo e-naslov info@umco.si ter telefonska številka 01 520 18 30 (od ponedeljka do petka, od 8.30 do 16.30)