UMco d.d.
Leskoškova 12
SI-1000 Ljubljana

T: 01 520 18 30
F: 01 520 18 40
info@umco.si Oglejte si zemljevid z lokacijo podjetja
Bukla - brezplačna revija o dobrih knjigah.
Katalogi
O podjetju Kje smo
Če ste namenjeni k nam iz gorenjske smeri, se peljite po obvoznici in sledite tabli Industrijska cona Moste. Z obvoznice boste najprej prišli do križišča s Šmartinsko, kjer se peljete naravnost, prav tako na drugem križišču. Na tretjem pa zavijete desno in ste že na naši ulici, kjer po približno 100 metrih zavijete spet desno in zapeljete na naše dvorišče. Poslovni prostori UMco d. d. so v 1. nadstropju.

Če ste namenjeni k nam iz štajerske smeri, se peljite po obvoznici in sledite tabli Nove Jarše. Z obvoznice boste najprej prišli do križišča, kjer zavijete levo. Na naslednjem križišču greste naravnost in ste na Leskoškovi cesti, kjer nato na prvem odcepu zavijte desno in že ste na našem dvorišču. Poslovni prostori UMco d. d. so v 1. nadstropju.

Če prihajate k nam iz dolenjske ali primorske smeri, se peljite po obvoznici in sledite tabli Industrijska cona Moste. Ko boste prišli z obvoznice na prvo križišče, zavijte na levo na Letališko ulico. Po dobrem kilometru boste prišli do križišča, kjer je na levi strani velika tabla za vhod v logistični center BTC, vi pa tu zavijete desno na Leskoškovo ulico. Nato na prvem odcepu zavijete levo in že ste na našem dvorišču. Poslovni prostori UMco d. d. so v 1. nadstropju.

Če greste k nam iz centra Ljubljane, se peljite po Šmartinski cesti, nato zavijete levo na Kajuhovo, potem pa na prvem semaforiziranem križišču levo na Letališko, naravnost mimo Emporium-a vse do križišča, kjer boste na desni strani videli vhod v Logistični center BTC. Vi zavijete levo na Leskoškovo ulico, potem pa prva ulica levo in že ste na našem dvorišču. Poslovni prostori UMco d. d. so v 1. nadstropju.
Prenesite si našo lokacijo v navigacijsko napravo GARMIN.